News

/ blijf up to date
15 June 2016

IBIZA PARTY CRUISES 2016

Wat gaat de tijd toch snel. In 2011 waren wij op een boot-feest op zee bij Ibiza. We waren zo onder de indruk van die ervaring dat we dat met meer mensen op onze manier wilden delen. Vijf jaar gelden alweer dat we voor het eerst enigszins nerveus en behoorlijk onder de indruk uit Ibiza haven voeren met ons eigen zeilschip vol dappere feestgangers. We waren gewaarschuwd en kregen vele goede raad. Maar eigenlijk kwam het allemaal op een ding neer: DOE HET NIET!!!! En nu meer dan 17 Party Cruises verder; WE ARE STILL HERE.

Sterker nog: WE VIEREN DIT JAAR ONS JUBILEUM!!!! En willen goed uitpakken en het nog specialer maken dan je van ons gewend bent. Daarom hebben we gekozen voor 1 editie, er is ook maar 1 jubileum, toch? ? Maar dan wel eentje WITH A BANG, waar we helemaal in los gaan. Om te beginnen varen we veel langer, wel 2 uur langer. Meer DJ’s, meer cocktails, meer zwemmen, meer dansen, meer gerechten en natuurlijk meer feest!!! Meer GENIETEN dus! ? Wanneer? Maandag 12 september gaat het allemaal gebeuren!

Omdat we enkel de Jubileum Editie hebben, is het aantal kaarten beperkt. 140 stuks om precies te zijn. Start verkoop is vandaag, alleen voor onze nieuwsbrieflezers en alle IBIZA PARTY CRUISERS die de afgelopen jaren met ons mee zijn gegaan. De eerste 30 tickets zijn voor een Jubileum prijs van € 87,50 (inclusief 10 drankmunten). Daarna zijn ze € 92,50. Wil jij jouw tickets bestellen, dat kan via onze ticketsite.

Je kent ons IPC gezegde OP=VOL. En tot nu toen hebben we altijd uitverkocht.

 

|
Menu Title