Sunset Sunset People

2016 wordt al weer het 7e seizoen van dit über feel-good feest. Ooit begonnen als een holiday-get-together van een aantal Nederlandse DJ vrienden op Ibiza, is Sunset People ondertussen uitgegroeid tot jaarlijks terugkerende feesten in september. Een feest dat voor velen een hoogtepunt is van hun vakantie. Tijdens Sunset People ontmoeten met name Nederlandse Ibiza-vakantiegangers elkaar en genieten samen van de locatie, setting, DJ’s, elkaar en de Sunset natuurlijk!

En dat zijn nou juist de sterke punten van Sunset People, het is een incrowd feest waar iedereen welkom is, om de zomer te vieren met je handen in de lucht en je voeten in het zand. Even niet het massale, even niet de over de top propvolle feesten in de grote clubs. Maar back to basic, een feest met goeie muziek, goeie vrienden en bekenden, in de superrelaxte sfeer van onze Sunset People locatie.

De Locatie

In 2017 hebben we drie edities, een op het Bloemendaalse strand bij Beachclub Fuel (een pareltje aan de Nederlandse zee!) en twee bij het geweldige Nassau Tanit Beach in Playa D’en Bossa. Kijk voor actuele info op onze Facebook event pagina en geef je RSVP aan zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden met updates.

11/06 Sunset People, Bloemendaal
08/09 Sunset People, Ibiza
15/09 Sunset People, Ibiza

De Sunset People DJ’s zijn weer een heerlijke selectie van bekende en minder bekende namen. Allemaal hebben ze een aantal dingen gemeen; Ze zijn enthousiast en hebben de lekkerste house, tech en deep house trax klaar liggen, om jou nonstop op de dansvloer te laten swingen.

Check ook onze Sunset People Facebook page voor actuele info, en/of schrijf je in voor onze AMS2IBZ Nieuwsbrief.

Aankomende Sunset People feesten

/
A Summer State of Mind
20May

Sunset People NL

BC People, Kijkduin
07September

Sunset People

BC Tanit Ibiza
Free
14September

Sunset People

BC Tanit, Ibiza
Free
Menu Title